TRENDOVI

Stylish marame kao najpoželjniji ljetni modni dodatak!

Odličan način kako podignuti kombinaciju!

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da već naveliko ‘zavirujemo’ u aktualnu ponudu omiljenih brendova i tražimo ključne odjevne predmete, ali i modne dodatke s kojima će svaka ljetna kombinacija biti još bolja. Tako se marame nameću kao nepogrješiv odabir, a osim kao ukras na torbi, najviše ih volimo nositi u kosi!

Brza i dinamična svakodnevica nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena da kosu stiliziramo kako bismo to željeli, a s druge strane, kada je riječ o ljetnim frizurama, želimo brzo i efektno rješenje. Kao što smo spomenuli, u tom slučaju marame su pravi ‘must have’ detalj koji se mora pronaći u vašoj garderobi, a koji možete nositi u raznim varijantama i kombinacijama. Kada govorimo o ukrašavanju kose maramama i stiliziranju frizure, ono što je najlakše svakako je zamjena gumice za kosu maramom. Na ovaj način osim što ćete imati efektan ukras, riješili ste problem glavobolje i previše stisnute kose, pa vas ništa neće ometati u obavljanju dnevnih obaveza. Sljedeća vrlo korisna funkcija marame u kosi je ona gdje služi kao traka za kosu. Kod ovog načina stiliziranja imate mali milijun kombinacija te ih u potpunosti možete prilagoditi vlastitom stilu i željama.

Prilikom stiliziranja frizure maramom, doista imate razne mogućnosti, a što se tiče samog dizajna ovog modnog detalja, predlažemo da se odlučite za varijante s vibrantnim dezenima i nešto jarkijeg kolorita. No, naravno, nisu isključene niti minimaliste verzije koje djeluju vrlo profinjeno. Stoga, budući da se možemo složiti kako su marame jedan od omiljenih ljetnih odabira, predlažemo da na vrijeme nabavite i do nekoliko novih modela s kojima ćete za čas kreirati super frizuru, ali i interesantnu modnu kombinaciju, pa kako bismo vam pomogli s odabirom, u nastavku izdvajano nekoliko styling varijanti iz aktualne ponude omiljenih brendova!

 H&M (9,99 €)

H&M (9,99 €)

Stradivarius (100 kn)

H&M (9,99 €)

Stradivarius (80 kn)

Stradivarius (80 kn)

Zara (80 kn)

H&M (9,99 €)

Zara (80 kn)

Zara (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Stradivarius
Objavljeno: 11.06.2022. u 19:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p