TRENDOVI

Stylish modeli torbi koje ovog proljeća nećete ispuštati iz ruku!

Detalj koji može podići i transformirati svaku kombinaciju!

Brend u čijoj se proljetnoj kolekciji kriju brojni modeli predivne i trendy obuće, a pohvaliti se može i atraktivnim torbama i modnim dodacima je kanadski brend Aldo. Ove sezone ponuda torbi primamljivija je nego ikad, a mi smo izdvojili samo nekoliko must have modela koji prate svjetske trendove!

Modeli u pastelnim nijansama jedna su od prvih asocijacija na svježe proljetne i ljetne kombinacije i garancija da će vaš outfit biti u skladu s trendovima. Torbice u nježnim nijansama plave i ljubičaste jedan su od većih trendova ovog proljeća, a sjajno će se uklopiti u lepršave i razigrane kombinacije u toplim danima. Ne smijemo izostaviti ni klasične i decentne torbice u bež nijansama koje su suptilan i uvijek dobar odabir za svaku priliku.

370 kn, 540 kn

343 kn, 530 kn

378 kn, 450 kn

450 kn, 450 kn

Dame koje vole praktičnost i jednostavnost, u svoju kolekciju torbi sigurno će rado dodati neki od praktičnih crossbody torbica u crnoj boji. Vječna boja koja „ide na sve“ i koja nikada neće prestati biti in odlična je investicija i nepogrešiv odabir u svim situacijama. Još jedan od trendova koji će se svidjeti odvažnim damama su torbe u upečatljivom printu. Čak i u dane kada nemate inspiracije i odjenete potpuno bazičan outfit , torbe s atraktivnim printom bit će pravi izbor za podizanje vašeg looka. Egzotičan animal ili cvjetni print u vibrantnim nijansama plijenit će pažnju gdje god se pojavite!

540 kn, 490 kn

450 kn, 380 kn

490 kn, 378 kn

490 kn, 210 kn

Koji god stil da njegujete, u ALDO ponudi u poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na web shopu zasigurno ćete pronaći svoj idealan začin kombinacijama koji će se savršeno uklopiti u klasične, ali i izrazito trendovske kombinacije.

Foto: PR
Objavljeno: 23.04.2021. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p