TRENDOVI

Stylish personalizirani slamnati šeširi koji će obilježiti ljetne mjesece!

Detalj s kojim ne možete pogriješiti!

Možemo se složiti da su ljetni dani savršen period za eksperimentiranje s različitim šeširima, ali ipak oni slamnati nameću se kao sjajan odabir s kojim je nemoguće pogriješiti. Jednostavni, a upečatljivi i toliko posebni, slamnati šeširi baš svakom stylingu podarit će damsku modnu notu koja u sinergiji s omiljenim ljetnim komadima čini sjajnu chic priču.

Sigurni smo da i vi dijelite mišljenje kako su personalizirani modni detalji posebni i unikatni dodatci koji kombinaciju podižu na jedan posve novi nivo. Upravo zato ljetni mjeseci odličan su period da se počastite autentičnim detaljima koji će baš svakog izdvajati iz mase. Kao što smo spomenuli, šeširi su ljetni must have, a pridamo li tome i mogućnost personalizacije, svakako je riječ o odabiru kojem nećete moći odoljeti.

Shiny Stuff Design jest domaći brend koji svaki šešir čini još malo posebnijim i drugačijim, a činjenica da na površinu šešira možete ispisati svoje ime ili pak primjerice najdraži slogan, dodano nas potiče da što prije nabavimo svoj primjerak i uživamo u autentičnim outfitima koji neće proći nezapaženo. Naravno, riječ je i o šeširima koji su i odlična ideja kao poklon dragoj osobi za koji ne sumnjamo da će dugo ostati u sjećanju. Spomenuti brend u ponudi ima različite modele slamnatih šešira, stoga smo sigurni da će baš svatko pronaći onaj koji najbolje postojećem stilu te naglašava osobnost i individualnost.

Više detalja potražite na službenoj Instagram stranici!

Objavljeno: 13.07.2020. u 11:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p