TRENDOVI

Upečatljivi trend kojeg ćemo obožavati u novoj sezoni

Džemperi nisu nikad izgledali bolje!

Sada kada se bližimo kraju godine možemo zaključiti kako su džemperi definitivno postali jedan od must have komada. Naime, činjenica kako su džemperi transformirali svoj izgled i postali stylish odabir koji je glavna zvijezda dnevnih kombinacija dodatno nas potiče na njihovu kupnju, a trenutni period savršeno je vrijeme za dobar i kvalitetan shopping.

Sigurni smo kako u svojoj kolekciji imate barem jedan udoban džemper za kojim posežete u onim trenutcima u kojima ne znate što biste odjenuli, a svejedno želite izgledati lijepo. Kao što smo spomenuli, džemperi već odavno nisu komad koji nosimo isključivo u sportskim kombinacijama, već zahvaljujući brojnim omiljenim brendovima poprimaju jedno posve novo ruho koje ih čini vrlo atraktivnim i traženim odjevnim predmetima. Unazad nekoliko sezona jednobojni džemperi pokazali su se kao omiljeni odabir, ali 2020. obilježiti će višebojni džemperi koji zadržavaju decentnu i profinjenu modnu notu. Ovakvi modeli sjajni su za kombiniranje s omiljenim jednostavnim trapericama ili hlačama jer podižu kombinaciju i detalji koje nose na sebi savršeno zaokružuju cijeli izgled. Naravno osim s hlačama možete ih kombinirati i sa suknjama, a sve upotpuniti stylish čizmama, gležnjačama ili pak tenisicama. Za koju god varijantu se odučili jedno je sigurno, a to je divan i poseban izgled koji će privlačiti brojne poglede.

Kako bismo vam olakšali shopping zavirili su u aktualnu ponudu najdražih brendova od kojih nas je osvojila ona H&M-a, stoga u nastavku izdvajamo 14 posebnih modela višebojnih džempera koje morate imati!

150 kn, 150 kn

180 kn, 150 kn

150 kn, 300 kn

150 kn, 230 kn

350 kn, 150 kn

150 kn, 150 kn

230 kn, 150 kn

Objavljeno: 30.12.2019. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p