TRENDOVI

Suknje-hlače kao stvorene za tople dane pred nama

Modni komad koji savršeno spaja ženstveni izgled i ležernost!

Pitanje je trenutka kada će nam topli, ljetni mjeseci pokucati na vrata, pa je već sada potrebno na police ormara smjestiti nekoliko prozračnih modnih komada u kojima će svakodnevica biti nešto ugodnija. Jedan od zasigurno najpopularnijih ljetnih komada su suknje koje kao takve možemo sigurno pronaći u baš svakom ormaru, a ove sezone ih nosimo u jednoj pomalo neobičnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji!

Pored haljina, suknje slove kao najpopularniji proljetno/ljetni modni komad u kojeg uskačemo čim temperature postanu nešto više. Osim što se u njima osjećamo ugodno i nesputano, suknje kao takve nam ne oduzimaju puno vremena u osmišljavanju modnih kombinacija te predstavljaju sjajnu bazu za kombiniranje s drugim modnim komadima iz ormara. Koliko su suknje omiljen odbir potvrđuje i činjenica da ih danas nosimo u gotovo svim prigodama; od ležerne šetnje gradom, do nešto svečanijih modnih izdanja u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje, a sve češće ih viđamo i u poslovnim prigodama. Model koji se najbolje uklapa upravo u te ležerno-poslovne prigode su suknje-hlače, zanimljiv spoj dva omiljena ljetna modna komada. Tako u jednom predmetu imate ženstvenost koju pruža suknja i udobnost koju volimo kod kratkih hlača.

 Omiljeni high street brendovi već su predstavili svoje varijante ovog hit modela, a u nastavku smo izdvojili one najljepše!

Mango (170 kn), (170 kn)

Zara (200 kn), (180 kn)

Mango (170 kn), Stradivarius (120 kn)

Zara (200 kn), (150 kn)

Bershka (150 kn), (200 kn)

Zara (200 kn), (180 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Zara, Mango, Stradivarius
Objavljeno: 07.06.2021. u 13:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p