TRENDOVI

Suknje iz Zare koje nosimo ove jeseni: 10 ključnih komada za stylish kombinacije

Modeli koje je tako lako kombinirati!

Vjerujemo da će se sve žene složiti s time kako su suknje komad koji se mora pronaći u svakoj garderobi, a s obzirom na to da su omiljeni brendovi već odavno predstavi jesenske kolekcije, pravi je trenutak kako biste obnovili shopping. Potaknuti time, zavirili smo u aktualnu Zarinu ponudu i pronašli pregršt modela koji su nas osvojili na prvu, a koje ćete tako lako kombinirati u raznim prigodama!

Kao što smo spomenuli, suknje su komad bez kojeg ne možemo, a trenutna Zarina kolekcija u svojoj ponudi ima ponešto za svakog. Tražite li komade za elegantne večernje outfite, predlažemo da se odlučite za slip varijante. Primjerice, midi modeli s prorezom nepogrješiv su odabir, a kombinirajte ih sa ženstvenim topovima ili profinjenim bluzama te sve skupa zaokružite salonkama ili čizmama na petu.

Iako idealne za večernje outfite, suknje obožavamo i u dnevnim prigodama kada biramo nešto opuštenije modele. Primjerice, kombinacije koje uključuju hoodice i tenisice kao efektan kontrast i igra stilova, nepogriješiv su odabir, a što se tiče modela same suknje, glasamo za trendi varijante niskog struka. Stoga, kako biste s lakoćom odabrali nove modele i osvježili garderobu, zavirili smo aktualnu Zara ponudu i u nastavku izdvojili nekoliko favorita za koje smo sigurni da će vam se svidjeti!

140 kn

160 kn

180 kn

200 kn

220 kn

200 kn

280 kn

500 kn

200 kn

200 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 17.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p