TRENDOVI

Suknje: komad iz kojeg se ovog ljeta ne skidamo

Sjajni modeli koji osvajaju na prvi pogled!

Sada sa sigurnošću možemo reći kako je vrijeme oborina i niskih temperatura završilo te se možemo okrenuti zaigranoj i veseloj garderobi. Suknje su definitivno jedni od onih komada koji savršeno pristaju vrućim temperaturama jer osim što su vrlo udobne i jednostavne, neizmjerno su chic.

Suknje volimo nositi u apsolutno svim periodima no moramo priznati kako ih ipak ponajviše volimo u proljetno ljetnim mjesecima. Činjenica kako u svega nekoliko trenutaka možete kreirati savršen izgled upravo pomoću suknje, samo nas dodatno motivira na odlazak u kupovinu i nadopunu postojeće kolekcije. Što se tiče trendova u nadolazećem periodu iako se nosi baš sve, ono što preporučujemo su boje i uzorci koji šire pozitivnu vibraciju te neodoljiv izgled. Osim vibrantnih nijansi nemojte zanemariti one zemljane koje su zasigurno jedan od najvećih trendova. Kada govorimo o kombiniranju suknji, uvijek se možete osloniti na jednostavan bijeli T-shirt ili jednostavnu romantičnu košulju što su odlični odabiri za dnevne kombinacije, ali i one večernje jer je dovoljna samo promjena obuće. Dužina je također individualan izbor, a high street trgovine nude jednako velik izbor midi i mini krojeva, pa smo sigurni da ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem osobnom stilu.

Budući da je baš sada pravo vrijeme za nabavu novih modela u nastavku smo izdvojili najatraktivnije komade suknji iz aktualne high street ponude.

Topshop (700 kn, 200 kn, 800 kn)

Zara (200 kn)

Uterque (650 kn, 950 kn)

Zara (400 kn)

H&M (150 kn, 200 kn, 450 kn)

Zara (400 kn)


Foto: Instagram, Zara, Topshop, H&M, Uterque
Objavljeno: 08.06.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p