TRENDOVI

Suknje: odličan izbor za ljetna vjenčanja

Odabir s kojim je teško pogriješiti!

Možemo se složiti kako je ljetni period jedan od najdražih kada govorimo o vjenčanjima, a to dokazuje i činjenica da su omiljene trgovine prepune elegantnih komada koji savršeno pristaju ovoj prigodi. Iako najčešće biramo haljine, suknje su također opcija o kojoj valja razmisliti jer se radi o vrlo dobrom odabiru koji sigurno neće razočarati.

Suknje su jedan od onih komada koji uvijek pronalaze svoj put do naših garderoba, a ove sezone ponuda je i više nego šarmantna. Kao što smo napomenuli, iako su haljine nešto češći izbor, suknje su također odabir koji je elegantan, decentan i primjeren prigodi. Budući da su pred nama topli i sunčani dani, predlažemo da se odlučite i za takve boje, dakle govorimo o romantičnim pastelnim nijansama, ali i o onim vibrantnim. Volite li ipak više klasiku, nećete pogriješiti niti odaberete li nježne zemljane tonove. Što se tiče ostatka kombinacije, ovisno o modelu suknje predlažemo da se odlučite za nešto bogatije bluze s volanima ili sličnim detaljima koji će podignuti cijelu kombinaciju te naravno, nemojte zaboraviti na detalje koji čine najveću razliku. Odabirom određene torbice, nakita i cipela kombinaciji ćete podariti vlastitu stilsku notu, stoga nikako nemojte zanemariti navedene elemente. Nadalje, prilikom odabira cipela s obzirom na ostatak kombinacije, budite suptilni i decentni te dopustite suknji da vodi glavnu riječ.

Idete li uskoro na neko ljetno vjenčanje, a još uvijek ne znate što biste odjenuli, u nastavku donosimo najljepše suknje iz aktualne high street ponude koje osvajaju svojim izgledom, ali i cijenom.

H&M (215 kn), Reserved (200 kn)

Topshop (800 kn), Zara (400 kn)

Zara (200 kn)

Topshop (300 kn, 450 kn)

Uterque (1700 kn), Zara (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Uterque, Topshop, H&H
Objavljeno: 19.06.2019. u 12:12

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p