TRENDOVI

Suknje sa životinjskim uzorkom: klasik kojem se uvijek vraćamo

Bezvremenski uzorak iz kojeg se ne skidamo!

Sigurni smo kako već znate da su uzorci i više nego poželjni u svakom outfitu, a onaj životinjski posebno je omiljen i atraktivan. Naime, komadi sa životinjskim uzorkom vrlo su upečatljivi, no osim zaigranosti, donose i elegantnu notu, stoga ne postoji niti jedan razlog da već danas garderobu ne nadopunite ovim posebnim modnim detaljom.

Kao što smo spomenuli, životinjski uzorak jednostavno obožavamo, a pridodamo li tome i omiljene suknje, divan outfit je zagarantiran. Suknje sa životinjskim uzorkom svakako su vrlo upečatljive i posebne, no valja ih pažljivo kombinirati. Ono što predlažemo jest da se odlučite za minimalistički gornji dio kombinacije, a to ćete najbolje postići odaberete li jednostavnu dolčevitu ili tanji džemper. S druge strane, nisu isključene niti kombinacije koje uključuje formu 'uzorak na uzorak', a odlučite li se za tako nešto, svakako pripazite da su boje slažu i zajedno čine ujednačene tonove.

Nadalje, što se tiče aktualne ponude, omiljeni high street i high end brendovi pripremili su divne modele suknji sa životinjskim uzorkom za koje smo sigurni da će se svidjeti baš svima. Za koji god model se odlučili, midi ili mini, onaj s volanima ili asimetričnim elementima, jedno je sigurno, a to je upečatljiv outfit koji će privlačiti sve poglede i divno izgledati u baš svakoj prigodi.

Budući da je uvijek pravo vrijeme za shopping, a pogotovo govorimo li o suknjama, u nastavku potražite ključne modele koje smo izdvojili iz trenutne ponude najpopularnijih brendova!

Zara (180 kn)

Asos (300 kn), Adam Lippes (cijena na upit)

Mango (500 kn)

Erdem, Alice + Olivia (cijena na upit)

Zara (150 kn)

Reserved (300 kn, 250 kn)

Cami NYC (cijena na upit)

&Other Storeis (550 kn), Zara (200 kn)

Mohito (70 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Asos, Net-a-Porter, Mango, Mohito
Objavljeno: 07.02.2020. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p