TRENDOVI

Sunčane naočale: izdvojili smo najljepše high street modele

Pravo je vrijeme za omiljene dodatke!

Iako ih volimo nositi tijekom cijele godine, naočale su posebno potrebne u trenutcima kada sunce pokaže svoju najbolju stranu, a osim praktičnog dijela, nikako nije zanemariv niti vizualni aspekt sunčanih naočala koje mogu podignuti cijelu kombinaciju.

Baš kao što je to slučaj s odjećom, i naočale također podliježu modnim trendovima i izmjenama, no trenutno se nalazimo u periodu kada se nosi apsolutno sve; od ženstvenih mačkastih okvira, popularnih okruglih ili četvrtastih modela. Ponuda u omiljenih high street trgovinama i više je nego odlična i bogata, pa nema baš nikakvog razloga da ne zavirite u aktualne kolekcije i pronađete one koje savršeno odgovaraju vašem stilu. Što se tiče kombiniranja naočala, nepotrebno je napominjati kako ih nosimo u apsolutno svim dijelovima dana, u sportskim, casual i chic kombinacijama.

Ono na što morate pripaziti prilikom kupnje naočala je da prvenstveno dobro obavljaju svoju primarnu funkciju, a to je zaštita od sunca, a tek potom se usmjeriti na estetiku. Iako dizajnerske naočale zahtijevaju nešto veći budžet, vrlo dobre zamjene mogu se pronaći u high street trgovinama, stoga smo u nastavku izabrali najljepše modele iz aktualne ponude za koje smo uvjereni da će pronaći svoje mjesto u različitim modnim stilovima.

Mango (130 kn)

Mango (130 kn)

Zara (230 kn)

Zara (230 kn)

Zara (230 kn)

Uterque (650 kn)

Uterque (750 kn)

Zara (230 kn)

Mango (130 kn)

Zara (230 kn)

Foto: Zara, Uterque, Mango
Objavljeno: 12.08.2020. u 16:00
Tagovi: naočale

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p