MODNI DODACI

Sunčane naočale koje su zaludile trendsetere

Hollywood Glasses su ultimativni hit
 
Kada se ukomponiraju bezgranična ljubav prema prirodi, funkcionalnost i moderan dizajn, znate da je riječ o priči koja neće proći nezapaženo. Upravo ovaj scenarij dogodio se i brandu sunčanih naočala o kojem u posljednje vrijeme bruje trendseterski kuloari. Njegovo ime je Hollywood Glasses i moramo priznati da ni mi svoju zaljubljenost ne možemo sakriti.

Ono što ove odlične sunčane naočale čini posebnima jesu drveni okviri nadopunjeni polariziranim staklima s potpunom UVA/UVB zaštitom. U slučaju da vas sam izgled efektnih modela neće natjerati da se zaljubite, možda bi vas na to mogla potaknuti činjenica da će se za svaki kupljeni par naočala posaditi jedno drvo. Osim što ćete uz Hollywood Glasses biti ekološki korektni, budite sigurni da će moderan dizajn podignuti svaki styling.

Ako su vas zaintrigirale kao i nas, svoj par možete pronaći u Zagrebu u showroomu Ane Marie Ricov u Vodnikovoj 8, pop-up shopu Dioralop by Andreja Bistričić i Maja Merlić u Vlaškoj 13, Optici Šarić u Tkalčićevoj 13/1 te u hvarskom Crootsu. 

M.M.

photos: facebook
Objavljeno: 03.08.2014. u 10:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p