TRENDOVI

Sunčane naočale koje su zaludjele 'it' djevojke diljem svijeta

Ovog ljeta nosimo upečatljive modele sa sjajnom humanitarnom porukom
Ako je suditi po ključnim modnim komadima koje vidimo na 'it' djevojkama, sunčane naočale vibrantnih okvira hit su ovog ljeta. Točnije, radi se o jednom posebnom brendu naočala koji se, osim sa sjajnim dizajnom i brojnim poznatim obožavateljica, istaknuo i s humanitarnom vizijom i misijom brenda...

Možda dosad niste čuli za brend, ali ste modele njegovih sunčanih naočala zasigurno imali prilike vidjeti na društvenim mrežama. 'Jimmy Fairly' je brend naočala koji ove godine obilježava velikih 10 godina postojanja, a od svojih početaka začetnici Antonin Chartier i Sascha Bostoni imali su plemenitu misiju. Osim što su osmislili brend i modele koji su svojim upečatljivim dizajnom ubrzo postali izrazito popularnima, odlučili su i za svaki prodani par naočala, jedan donirati onima koji si to ne mogu priuštiti. Naravno, kako priliči i spomenutoj misiji brenda, svaki model izrađen je na održiv način, od održivih materijala s mnogobrojnim donacijama humanitarnim udrugama koji brinu o eko sistemu te podržavaju slijepe osobe. Naime, njihova 'Buy One, Give One' inicijativa i dalje traje pa su tako kroz posljednjih 10 godina donirali čak 600,000 pari naočala. No ako je suditi po popularnosti modela ovog ljeta, broj će se uskoro još povećati budući da ovaj brend obožavaju stylish poznate curke poput Belle Hadid i Kendall Jenner.A kako i ne bi kad su ovosezonski modeli pogodak u sridu. Retro dizajn koji oblikom i bojama neodoljivo podsjeća na šezdesete godine prošlog stoljeća osvojit će vas isprve jer što ima bolje od sunčanih naočala koje su toliko upečatljive da postaju zvijezda svakog stylinga?

Hit model brenda zasigurno je 'Cinammon' s masivnim pastelno narančastim okvirima koji će dodatno naglasiti osunčanu brončanu put, no moramo priznati kako nam se i primjerci u tirkiznoj plavoj i zelenoj podjenako sviđaju. Naravno, tu je i mačkasti oblik koji će sjajno pristajati većini oblika lica, dok su za manje i ovalnije oblike oversized modeli pun pogodak. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih modela, a na službenim stranicama brenda možete pronaći čitavu kolekciju i izabrati par za sebe. Koji god odaberete, nećete proći nezapaženo!
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.08.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p