TRENDOVI

Sve baguette torbe iz Manga koje želimo u svojoj kolekciji!

Sjajni modeli koji podižu svaki styling!

Možemo se složiti kako su torbice neizostavan dio svakog stylinga bez obzira radi li se o nekoj posebnoj prilici ili casual odlasku u grad. Upravo zato nije neobično što svako toliko volimo nadopuniti kolekciju stylish modelima, a sad u proljetno vrijeme pred nama, baguette modeli nameću se kao nepogrješiv odabir!

Baguette modeli torbica karakteristični su po tome što su manjeg dizajna te se uglavnom nose na ramenu. Čar ovih mini varijanti krije su tome što su neizmjerno stylish i svakom outfitu podjaruju jednu posve novu modnu priču. Isto tako, spomenuti modeli od nas traže praktičnost jer ne pružaju previše mjesta, stoga ćete sa sobom nositi doista ono najpotrebnije. Kada govorimo o kombiniranju ovog modela, osim što neodoljivo dobro pristaje romantičnim kombinacijama koje uključuju lepršave haljine ili suknje, nisu isključenje niti sportske kombinacije koje ćemo u nadolazećem periodu obožavati. Tako se sada baguette modeli nose i s trenirkama, a nama se najviše sviđa styling koji uključuje najdražu trenirku s hoodie gornjim dijelom, udobne tenisice i ovaj chic model torbice.

Mogućnosti je zbilja mnogo, a baguette torbice se mogu kombinirati na mali milijun načina, stoga ako već nemate svoj omiljeni model, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih varijanti iz aktualne Mango ponude za koje smo sigurni da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil!

130 kn, 250 kn

170 kn, 170 kn

170 kn, 120 kn

200 kn, 60 kn

170 kn, 230 kn

200 kn, 120 kn

60 kn, 80 kn

170 kn, 130 kn

90 kn, 80 kn

200 kn, 170 kn

Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 04.03.2021. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p