TRENDOVI

Sve bijele bluze koje su trenutno na našoj listi želja

Modeli iz kojih se ovog proljeća nećemo skidati

Neki odjevni komadi jednostavno su simbol proljeća, a jedan od njih zasigurno je i bijela bluza koju nosimo sve od proljeća pa do rane jeseni. S obzirom na to da još uvijek iščekujemo prave proljetne temperature još stignete nabaviti ove ključne komade.

Bijela bluza jedan je od onih klasičnih komada, za koji smo sigurni da se nalazi u svakom ormaru. Jednostavno ih je kombinirati, ostavljaju dojam ležernosti, a istovremeno odišu neopterećenom elegancijom. Jedna od provjerenih proljetnih modnih formula koju bismo mogli nositi iz dana je kombinacija traperica i bluze. Takav look funkcionirat će u različitim prilikama, a sve što trebate je poigrati se odabirom obuće i drugih modnih dodataka. Još jedna prednost bluze je to što ju ne pospremamo u ormar čim proljeće završi. Tijekom ljeta može se kombinirati s kupaćim kostimom, a s prvim danima jeseni nositi uz baloner ili vesticu.

Komadi koje se uvijek isplati kupiti

Ako se trudite svoj ormar ispuniti komadima koje ćete dugo voljeti i nositi, shopping je najbolje usmjeriti prema bezvremenskim komadima, baš kao što je bijela bluza. Među različitim opcijama koje se nude u kolekcijama popularnih brendova bez sumnje ćete pronaći nešto što odgovara vašem vlastitom stilu. Volani i izvezeni detalji posebno su zastupljeni tijekom proljeća, a volite li romantičan i pomalo cottage core stil, ne trebate tražiti dalje od ovih modela. Jednako tako, ljubitelji minimalističkog i stila koji koketira sa street stylom u jednostavnim predimenzioniranim modelima pronaći će svoju savršenu bluzu.

Mango (45,99 €)

Massimo Dutti (59,95 €), Stradivarius (22,99 €)

Stradivarius (17,99 €), Mango (49,99 €)

Zara (29,95 €), (45,95 €)

Zara (25,95 €), (29,95 €)

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara
Objavljeno: 21.05.2023. u 19:28
Tagovi: ženska bluza, BLUZA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p