TRENDOVI

Sve bijele košulje iz Reserveda koje trenutno možete kupiti na popustu!

Modeli kojih u kolekciji nikad dosta!

Ljetni popust su na svom vrhuncu, a osim trendi komada koje jedva čekamo nositi, nešto povoljnije cijene idealan su trenutak kako biste u svoju kolekciju pospremili i pokoji modni klasik. Tako se bijela košulja nameće kao neizostavan modni ‘must have’ koji nosimo baš uvijek, bez obzira na godišnje doba. Potaknuti time, odlučili smo zavirti u Reserved ponudu i provjeriti koji se to modeli mogu pronaći po povoljnim cijenama!

Kao što smo spomenuli, bijela košulja pripada modnim klasicima koji su vjerni stanovnici gotovo svačije garderobe. Istovremeno moderna i trendi, klasika koja se prožima bijelom košuljom neodoljivo dobro spaja casual izgled s onim nešto strožim pritom kreirajući sjajan modni fusion. Činjenica koju obožavamo kod košulje je ona kako je riječ o komadu koji možemo nositi u dnevnim i večernjim prigodama, opuštenim i nešto formalnijim situacijama.

Kolekcije omiljenih brendova predstavile su razne modele bijelih košulja od kojih svakako valja izdvojili onu klasičnu muškog kroja. Ovaj tip košulje odličan je izbor za sve one koji vole poslovan i elegantan izgled, ali i opušten jer ovaj model sa samo nekoliko ključnih detalja vrlo lako postaje zaigran, mladenački i veseo. S druge strane, volite li eksperimentirati s krojevima, u ponudi se nalaze i nešto drugačiji modeli koji će zasigurno plijeniti svu pažnju. Detalji u vidu zanimljivije drugačije kragne, rukava ili same dužine, samo su neke od mogućnosti.

Stoga, ako ste u potrazi za novom bijelom košuljom, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih Reserved modela na popustu koje se isplati imati!

140 kn

120 kn

140 kn

120 kn

140 kn

160 kn

140 kn

160 kn

120 kn

160 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 25.07.2022. u 15:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p