TRENDOVI

Sve dolčevite koje ćemo rado nositi u narednim mjesecima!

Modni komad kao stvoren za nadolazeće mjesece!

Iako još uvijek uživamo u toplim danima i ljetnoj sezoni, pitanje je trenutka kada će nam jesen pokucati na vrata, pa je sada idealno vrijeme za reorganizaciju ormara. Ono što biste prvo trebali napraviti, prije nego se uopće upustite u kupovinu novih modnih komada, jest izbaciti one komade koji već sezonama stoje na polici te tako napraviti prostora za pojedine novitete iz kojih se sigurno nećete skidati!

U skupinu takvih modnih komada definitivno pripadaju dolčevite, kao najomiljenije pletivo koje se tako lako može kombinirati s drugim modnim komadima iz ormara, a istovremeno su vrlo ugodne za nošenje. Ovaj modni komad također unosi jedan elegantan i decentan izgled u kombinaciji s trendi prizvukom, a omiljeni brendovi već su predstavili modele koje ćemo rado prošetati čim temperature postanu nešto niže. Iako uglavnom prevladavaju klasični modeli minimalističkog stila, također na njihovim policama možete pronaći modele s modernim pomakom, koje krase nešto upečatljivije nijanse i zanimljiva igra uzoraka.

Ovaj modni komad možete nositi uz gotovo sve; od klasičnih traperica, midi pencil suknji, pa sve do onih plisiranih, a ono što je sjajno kod ovih kombinacija jest to što ne zahtijevaju puno detalja već su sasvim dovoljni oni u vidu kaubojki ili čizama s block potpeticom. U nastavku smo izdvojili najljepše modele dolčevita koji su tek stigli na police, stoga neka pripreme za hladnu sezonu započnu!

Massimo Dutti (750 kn), (450 kn)

Zara (150 kn)

Massimo Dutti (450 kn), (450 kn)

Bershka (150 kn), (150 kn)

Zara (150 kn)

Reserved (140 kn), (230 kn)

Bershka (120 kn)

Reserved (80 kn)

Zara (120 kn), (120 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Bershka, Massimo Dutti
Objavljeno: 10.09.2020. u 16:19
Tagovi: dolčevita

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p