TRENDOVI

Sve košulje koje se uvijek isplati imati u svom ormaru

Modni klasik kojeg ćete u ormaru imati godinama!

Iako nam je moda, zbog svega što se oko nas događa, trenutno negdje na posljednjem mjestu, navike koje nas vesele i uz pomoću kojih zaboravljamo na stres ipak bi trebale biti dio naše svakodnevice. Shopping je ponekad najbolje rješenje da barem na kratko pobjegnemo od svega što nas tišti i da se konačno malo relaksiramo i opustimo!

Budući da su u tijeku sezonska sniženja, nije naodmet u svoju shopping košaricu staviti neke ključne modne komade koje ćemo u narednim mjesecima, ali i godinama, zaista i nositi. Kako imamo tendenciju kupovati stvari koje su trenutno u trendu, takav odnos prema odjeći dovodi do toga da su nam ormari krcati, dok paralelno imamo osjećaj kako nemamo što odjenuti. Modni klasici sjajan su način da baš svaki dan budete modno inspirirani, a pravi primjer toga su košulje, koje osim što se sjajno uklapaju u sve prigode, također s njima vrlo lako možemo kreirati efektnu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati ugodno. Također košulja je modni komad koji nije ograničen sezonom u kojoj se nalazimo, pa tako jednu košulju možete nositi zimi i ljeti, samo potfrknute njezine rukave i spremni ste za ispunjavanje svakodnevnih obaveza.

Košulje koje je uvijek dobro imati u ormaru su one nešto neutralnijih nijansi, poput crne ili bijele košulje, koje pak sjajno služe kao baza raznim outfitima, dok će ljubiteljice nešto odvažnijih modnih izdanja s karakterom, odabrati modele obogaćene šarmantnim točkicama ili prugicama, koji svakoj kombinaciji pružaju 'ono nešto'. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela koje se isplati imati u svojoj kolekciji, a neke od njih možete pronaći i na popustu!

Zara (80 kn), (100 kn)

Mango (125 kn), (170 kn)

Mango (130 kn), (100 kn)

Zara (100 kn), (180 kn)

Massimo Dutti (450 kn), (450 kn)

Uterque (390 kn), (650 kn)

Zara (150 kn), (180 kn)

Mango (170 kn), (125 kn)

Massimo Dutti (450 kn), (500 kn)

Uterque (320 kn), (390 kn)

Foto: Instagram, Uterque, Zara, Mango, Massimo Dutti
Objavljeno: 04.01.2021. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p