TRENDOVI

Sve majice bez rukava koje će obilježiti ljetnu sezonu!

Must have baš svakog ormara!

Iako smo tek zakoračili u proljetnu sezonu, visoke temperature uvelike potiču naša maštanja o onoj ljetnoj. Ove sezone izostalo je sezonsko uređivanje ormara, budući da smo proljetne dane uglavnom proveli unutar svoja četiri zida, stoga je pravo vrijeme da njegove police pripremite za nadolazeću ljetnu sezonu koja će biti razigranija no ikada!

Nekako smo se već polako i naviknuli da svaka sezona iznjedri svoje favorite koji se kao takvi pronađu u baš svakom ormaru. Tako pored standardnih modnih komada koji se ponavljaju iz sezone u sezonu, poput onih s uzorkom točkica ili prugica, svoje mjesto pronađu i neki drugi mikro trendovi koji teško da mogu proći neopaženo. Ljetna sezona još nije niti krenula, a već je započela dominacija majica bez rukava koje su idealne za dnevna izdanja jer pružaju udobnost i funkcionalnost. Otvorenost koju ovakav model majice pruža uvelike naglašava ženstvenost te unatoč svojoj jednostavnosti, definitivno plijeni poglede. Naizgled jednostavni, basic modeli, vrlo lako se mogu uklopiti u baš svaki stil, kao i prigodu, pa ih tako za ležerne outfite možete kombinirati s trapericama visokog struka, dok za nešto elegantnija izdanja, ovaj model majice sjajno se sljubljuje s elegantnim hlačama visokog struka kao i suknjama, gdje će visoke potpetice zaokružiti cijelu priču.

Nadalje, model koji je majice bez rukava stavio u središte pozornosti je definitivno onaj s jastučićima na ramenima, zbog čega više nije riječ o običnom modnom komadu, već o modelu s kojim je poprilično jednostavno kreirati upečatljive modne kombinacije. U nastavku smo izdvojili modele s kojima možete kreirati bezbroj prekrasnih kombinacija, stoga napravite mjesta u svom ormaru!

Stradivarius (100 kn)

Mango (104 kn)

Mango (104 kn)

Massimo Dutti (200 kn), (280 kn)

Massimo Dutti (200 kn)

Mango (104 kn), (130 kn)

Stradivarius (80 kn)

Mango (104 kn), (104 kn)

The Frankie Shop (500 kn)

Stradivarius (100 kn), Massimo Dutti (280 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Mango, Massimo Dutti, The Frankie Shop
Objavljeno: 28.04.2020. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p