TRENDOVI

Sve najljepše haljine iz Stradivariusa koje jedva čekamo nositi!

Komad kojeg se ne odričemo niti u zimskim mjesecima!

Za haljine možemo bez imalo razmišljanja zaključiti da su 'must have' odabir u bilo kojem vremenskom razdoblju, pa upravo zato niti nadolazeći nešto hladniji mjeseci nisu iznimka. Ovog puta za oko nam je zapela ponuda iz Stradivariusa koja je doista raznovrsna i može ponuditi ponešto za svakog, stoga predlažemo da u istu svakako ne zaboravite zaviriti!

Kao što već sigurno znate, haljine su komad koji tako dobro izgleda u različitim prigodama, onim dnevnim i večernjim te uvijek ostavlja dovoljno prostora za prilagodbu vlastitom stilu i osobnosti. Kako bi i zimi nesmetano nosili haljine, potrebno je imati kvalitetne i tople čarape koje mogu biti jednobojne, ali i sadržavati neki zanimljiv uzorak i na taj način kombinaciji dati karakter. S druge strane, određene modele haljina možete kombinirati i s primjerice s užim hlačama, tajicama pa čak i culottes modelima.

Što se tiče boja, prevladava neuralni kolorit, ali naravno mogu se pronaći i nešto vibrantnije boje koje će naglasiti zaigranost i tmurnim zimskim danima podariti prijeko potrebnu vedrinu. Kada govorimo o krojevima, Stradivarius u ponudi ima mini i maxi modela, elegantne večernje varijante te one potpuno opuštene kao stvorene za svakodnevni styling. Naravno, uz odabir prave haljine ne zaboravite i na ključne detalje koji čine razliku te uživajte u posebnim zimskim kombinacija koje će bez imalo razmišljanja privlačiti baš svu pažnju.

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela haljina iz aktualne Stradivarius ponude!

140 kn

100 kn, 140 kn

230 kn

120 kn, 140 kn

280 kn

140 kn, 150 kn

140 kn

200 kn, 150 kn

150 kn

230 kn, 280 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 21.10.2020. u 11:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p