TRENDOVI

Sve torbe koje ćemo ove zime nositi i izgledati stylish!

Odlični i funkcionalni modeli koji čine razliku!

Ako bismo morali izabrati onaj jedan detalj koji čini razliku i svaki outfit podiže za nekoliko stepenica, torbe se nameću kao odabir s kojim ne možete pogriješiti. Naime, funkcionalne i praktične, torbe su 'must have' svake stylish mode priče, a ove sezone nose se različiti modeli koje ćete s lakoćom uklopiti u svoj stil.

S naglaskom na nešto zagasitiji kolorit, ove zime volimo praktične modele torbi koje su manjih dimenzija, ali svejedno vrlo dobro služe svrsi. Tako bismo izdvojili nešto opuštenije varijante vrećastog tipa koje su kao stvorene za neobavezne dnevne kombinacije u kojima je naglasak na jednostavnosti i praktičnosti, ali s druge strane ne odričemo se niti trendi baguette modela. Baguette torbe sjajna su sinergija ženstvenosti i francuskog chica, a kombinirate li ih na nešto otkačenije kombinacije, na pravi način postižu sinergiju jednostavnosti i upečatljivosti.

Iako smo spomenuli da su u fokusu tamnije boje, u ponudi se mogu pronaći i one svijetle koje će zimskim kombinacijama pružiti dinamiku i osvježiti tmurne dane, a volite li boje, predlažemo divnu ljubičastu kao romantičan izbor koji neće razočarati. Najdraži high street brendovi već su ponudili svoje zimske kolekcije, a nama su za oko zapeli brojni modeli od kojih smo u nastavku izdvojili favorite za koje se sumnjamo da će i vas osvojiti na prvu!

U nastavku potražite 15 ključnih modela torbica koje ćemo nositi u nadolazećem periodu!

Reserved (200 kn)

Aldo (590 kn), &OtherStories ($169)

&OtherStories ($139)

Aldo (550 kn), &OtherStories ($139)

Mango (170 kn)

CCC (179 kn, 179 kn)

Mango (350 kn)

Aldo (490 kn, 490 kn)

Arket (€49)

Reserved (250 kn), Mango (250 kn)

Foto: Instagram, Reserved, &OtherStories, Arket, Aldo, CCC, Mango
Objavljeno: 30.10.2020. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p