TRENDOVI

Sve torbice u pastelnim nijansama koje će obilježiti proljeće

Modni dodatak koji će vas osvojiti na prvi pogled!

Iako se još uvijek nalazimo u hladnim zimskim mjesecima, tople sunčeve zrake koje nas s vremena na vrijeme obraduju, sasvim su dovoljne da potaknu naša maštanja o dolasku nešto toplijih dana. Također ne razmišljati o dolasku proljeća postalo je nemoguće pored sjajnih novih kolekcija koje su stigle u omiljene high street brendove, a koje su već sada iskristalizirale neke od najvećih trendova!

Ako je sudeći prema novim kolekcijama, ovog proljeća naša streetstyle izdanja bit će sve samo ne monotona i dosadna. Kao čista suprotnost zimskoj jednoličnosti i neutralnim tonovima, najnovije kolekcije rezervirane za prve proljetne dane pravi su odraz ovog godišnjeg doba, pa tako prevladavaju nešto vedrije nijanse koje definitivno podižu raspoloženje, kao i same outfite. Ono što najviše krade pažnju su zapravo prvi modeli torbica, a kojima je zaista teško odoljeti. Nešto manjih dimenzija kao i do sada, a zbog čega smo naučili biti disciplinarniji i nositi sa sobom samo ono što nam je potrebno tijekom dana, trend je itekako vidljiv u zaigranim pastelnim nijansama. Ako ste do sada navikli igrati na sigurno, ove torbice bit će sjajan pomak u vašem svakodnevnom odijevanju jer će vas natjerati da zakoračite iz vlastitih modnih okvira i prepustite se nekoj novoj modnoj igri koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih pastelnih torbica koje će obilježiti dane pred nama, a koje ćete pak sigurno s velikim guštom i nositi!

Mango (130 kn), Reserved (200 kn)

Mango (170 kn)

Mango (200 kn)

Stradivarius (80 kn)

Stradivarius (100 kn), (120 kn)

Reserved (100 kn)

Stradivarius (150 kn), (80 kn)

Stradivarius (100 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Mango, Reserved
Objavljeno: 17.02.2021. u 10:31
Tagovi: torba, ženska torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p