TRENDOVI

Svi blejzeri iz Manga koje jedva čekamo nositi!

Komad kojeg kombiniramo na mali milijun načina!

U modnom svijetu postoji nekoliko klasika koji su uvijek u trendu, bez obzira na one aktualne, pa tako se bezvremenski blejzeri definitivno nalaze pri vrhu liste. Razlog zašto je to tako krije se u njihovom vječnom dizajnu koji jako dobro pristaje razno raznim stilovima odijevanja, kao i prigodama te bez obzira na to što se trenutno nalazimo u nešto hladnijem periodu godine, i dalje ih nosimo!

Teško je izdvojiti kako sve kombiniramo blejzere jer je mogućnosti doista mnogo, ali možda najviše volimo varijante s najdražim trapericama. Traperice i blejzer su par koji odlično funkcionira u ležernijim dnevnim prigodama, ali uz odabir svega nekoliko ključnih detalja kao što su potpetice, outfit s lakoćom možete transformirati u onaj večernji. Osim traperica, blejzer volimo nositi i s nešto strožim modelima hlača koji pritom kreiraju ozbiljan poslovni look, a odlučite li se za suknju umjesto hlača, predlažemo da kombinaciju upotpunite remenom kako biste naglasili struk i tijelo.

Potaknuti time, iako su temperature niže i ne skidamo se iz udobnih i toplih kaputa, svejedno smo odlučiti zaviriti u aktualnu ponudu blejzera koje bez problema nosimo ispod kaputa. Upravo će ta zanimljiva slojevitost outfitu pružiti dinamiku i chic izgled, a poigrati se možete bojama i uzorcima te tako naglasiti vlastiti stil i osobnost.

Iako smo sigurni da u vašem ormaru ne nedostaje blejzera, trenutna ponuda je i više nego sjajna, a nas je najviše osvojila ona iz Manga, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko favorita!

1200 kn, 250 kn

250 kn, 459 kn

350 kn, 700 kn

350 kn, 350 kn

450 kn, 700 kn

550 kn, 550 kn

600 kn, 700 kn

700 kn, 600 kn

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 22.01.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p