TRENDOVI

Svi džemperi bez kojih ne možemo zamisliti zimske outfite!

Modeli koje jedva čekamo nositi!

Da su džemperi omiljeni zimski komad, odavno je poznato, a s obzirom na to da pravi zimski dani samo što nisu stigli, idealan je trenutak kako biste garderobu dodatno upotpuniti stylish modelima koje je tako lako kombinirati!

Kao što smo spomenuli, džemperi su komad kojeg volimo nositi u zimskim kombinacijama, a razlog zašto je to tako krije se u činjenici kako su džemperi idealan odjevni predmet za postizanje jednostavnih, ali upečatljivih kombinacija. U aktualnoj sezoni neutralne i zemljane nijanse nametnule su se kao veliki trend, stoga ako volite minimalistički prizvuk, jednostavne i čiste linije, predlažemo da svakako nabavite džemper u spomenutoj nijansi jer ćete kreirati profinjen casual izgled u svega nekoliko trenutaka.

Nadalje, što se tiče boja, džemperi obožavaju jarke nijanse, ali i različite uzorke, stoga ako vam je poigravanje modom i kreiranje zaigranih outfita nešto u čemu uživate, šareni džemperi pokazat će se kao sjajan odabir za drugačije kombinacije. Također, džemperi jednako dobro pristaju hlačama i suknjama, a mogu se kombinirati i s određenim modelima haljina.

Budući da omiljeni brendovi neprestano predstavljaju nove modele, ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite stylish komade, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela!

Bershka(150 kn)

Stradivarius (180 kn), Bershka (200 kn)

Reserved (200 kn)

Stradivarius (200 kn), Reserved (200 kn)

Reserved (230 kn)

Stradivarius (180 kn, 140 kn)

H&M (149,00 €)

Uterque (950 kn), H&M (24,99 €)

Bershka (180 kn)

H&M (24,99 €), Bershka (200 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Uterque, H&M, Stradivarius, Bershka
Objavljeno: 28.10.2021. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p