TRENDOVI

Svi kardigani koje obožavamo nositi s trapericama!

Modeli koje se isplati imati u kolekciji!

Praktičnost i udobnost oduvijek je nešto čemu težimo kada govorimo o dnevnim kombinacijama, stoga ne čudi što su upravo džemperi jedan od najomiljenijih izbora, ali osim džempera obožavamo i udobne, nešto kraće kreće kardigane koje najviše volimo kombinirati s haljinama ili suknjama te neizostavnim trapericama.

U aktualnoj ponudi omiljenih brendova bez imalo razmišljanja dominiraju neutralne boje te one nježne pastelne, ali i uzorci koji su jako zaigrani. Kao što smo spomenuli, kardigani su odličan izbor kada želite objediniti praktičnost i stylish izgled, a u kombinaciji s neutralnim i minimalističkim ostatkom outfita, u svega nekoliko trenutaka kreiraju chic opuštenu modnu priču. Sukladno tome, odabir s kojim ne možete pogriješiti uključuje omiljene traperice ili culottes hlače, ali nisu isključene niti druge varijante.

Nadalje, kardigane volimo nositi u zimskom periodu, ali i u onom prijaznom jer su dovoljno topli i prikladni za promjenjivo vrijeme, a budući da su trenutno ‘na snazi’ i brojna sniženja, pravi je trenutak kako biste obnovili svoju kolekciju novim modelima. Srećom, u Reservedu smo pronašli sjajne varijante za koje ne sumnjamo da će vas oduševiti na prvu!

U nastavku potražite nekoliko najljepših modela!

160 kn, 120 kn

260 kn, 230 kn

120 kn, 160 kn

180 kn, 160 kn

180 kn, 180 kn

230 kn, 140 kn

260 kn, 260 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 04.01.2022. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p