TRENDOVI

Svi modeli čizama na petu koji se moraju pronaći u vašoj kolekciji!

Modeli koje ćete lako kombinirati!

Jesenki dani sjajna u uvertira u one još hladnije, a to znači da je pravi trenutak kako biste garderobu nadopunili s novim ključnim modnim komadima. Tako osim primjerice kapute ili jesenskih haljina, čizme zauzimaju visoko mjesto na listi prioriteta, a pogotovo modeli s potpeticom koji su istovremeno vrlo funkcionalni i stylish!

Čizme na petu sjajan su odabir za sve one koji vole naglasiti ženstvenost, ali i zadržati dozu udobnosti. To je lako moguće uz razno razne modele s nešto debljim potpeticama koji su kao stvoreni za svakodnevne casual kombinacije, ali naravno, nosi isključene niti one večernje, kao niti model s iglenom varijantom. Što se tiče boja, nosimo baš sve, ali ako je suditi prema aktualnoj ponudi omiljenih brendova, u fokusu su zagasiti ili zemljani tonovi koje je neizmjerno jednostavno uklopiti u baš svaki stil odijevanja.

Isto tako, sama visina čizama ovisi vašim željama i estetici, a mi glasamo za one do koljena koje obožavamo nositi sa suknjama i haljinama, ali i širim modelima hlača. Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira i shopping učinili jednostavnijim, u nastavku smo izdvojili nekoliko trendi modela čizama na petu s kojima će jesensko-zimske modne priče biti još bolje!

Ovo je 15 ključnih modela!

The Attico ($950)

Bershka (380 kn, 380 kn)

Proenza Schouler ($975)

Zara (1000 kn), Reserved (450 kn)

Bershka (380 kn)

Reserved (600 kn), Zara (600 kn)

Bershka (550 kn)

Zara (1300 kn), Reserved (450 kn)

Zara (1000 kn)

Uterque (1400 kn), Zara (1200 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Uterque, Zara, Bershka, Net-a-Porter
Objavljeno: 05.10.2021. u 14:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p