TRENDOVI

Najljepši modeli sunčanih naočala koje želimo imati u kolekciji

Favoriti koji će podići svaki outfit na jednu novu razinu
Iako sunčane naočale nosimo tijekom cijele godine, nekako ih se najčešće sjetimo u prvim danima proljeća kada nas obraduju sunčeve zrake. Osim što su sjajan dodatak svakodnevnim modnim izdanjima te pružaju 'ono nešto' našim outfitima, jednako tako imaju i svoju funkcionalnu ulogu potrebne zaštite od sunca. Ako još niste osvježili svoju kolekciju, onda je pravo vrijeme da to i promijenite!

Sunčane naočale su neizostavan modni dodatak, koji osim što štite oči od štetnog UV zračenja, često mogu biti i modni statement. Postoje različiti oblici, veličine, boje i materijali sunčanih naočala, tako da svatko može pronaći model po svojoj mjeri koji će se najbolje uklopiti u ispunjavanje svakodnevnih obaveza, ali i u vlastiti stil i karakter. Baš kao i u modnom svijetu, tako se trendovi oslikavaju i na modele naočala, a koji u posljednjih nekoliko godina uključuju velike, okrugle ili kvadratne okvire, naočale s uzorcima, bojom stakala ili sa zrcalnim staklima, te retro stilove poput avijatičarskih naočala ili Wayfarera.

Modeli koje se isplati kupiti

Međutim, važno je napomenuti da osim modnog aspekta, sunčane naočale moraju biti funkcionalne i kvalitetne kako bi pružale adekvatnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Stoga, pri odabiru sunčanih naočala treba obratiti pažnju na kvalitetu stakla i UV zaštitu, a ne samo na izgled. U nastavku smo izdvojili nekoliko proljetnih favorita koje se isplati uvrstiti u svoju kolekciju!

Gucci (278,59 €), Zara (17,95 €)

Guess (90,12 €), Mango (22.99 €)

Le Specs (64,90 €), Massimo Dutti (69,95 €)

Massimo Dutti (69,95 €), Mango (22.99 €)

Prada (309,11 €), Massimo Dutti (69,95 €)

Pull&Bear (9,99 €), Zara (17,95 €)

Foto: Instagram, Zara, About You, Mango, Massimo Dutti
Objavljeno: 24.03.2023. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p