TRENDOVI

Svi nose: elegantnu čipku

Trendseterice vole profinjenu eleganciju
Materijal kojem se poznate trendseterice uvijek iznova rado vraćaju je elegantna čipka koja je savršen izbor za crveni tepih i ostala javna događanja. Čipku je teško ne voljeti, pogotovo kada dolazi iz dizajnerskih radionica i izgleda nevjerojatno skupo, profinjeno i elegantno. Posljednji mjesec prošao je u znaku kreacija od čipke kada su crveni tepisi i javna događanja u pitanju!
Velik broj trendseterica odlučile su se za prekrasne dizajnerske kreacije izrađene od skupocjene čipke koja izgleda divno u kombinaciji s decentnim modnim dodacima. Za crnu čipku odlučile su se preslatke Elizabeth Olsen i uvijek simpatična glumica Rachel McAdams koje su svoje elegantne haljine odlučile upotpuniti decentnim modnim dodacima u crnoj boji. Zanimljiva Kirsten Dunst također voli crne haljine od čipke, a najčešće ih nosi uz decentne sandale na špic. Slatkica Hailee Steinfeld hrabro je isfurala crno kombinezon od bogate čipke i uz pomoć zlatnih modnih dodataka postigla je jako mladenačku i chic odjevnu kombinaciju. 

Prekrasna Natalia Vodjanova voli detalje od crne čipke na klasičnoj sivoj haljini, a mlada glumica Anna Sophia Robb odlučila se za bijelu haljinu od čipke koja totalno odgovara njezinim godinama. Ne smijemo zaboraviti divnu Mirandu Kerr koja je izgledala sjajno u zelenoj haljini od čipke koju je kombinirala sa zlatnim sandalama.Koja poznata trendseterica najbolje nosi čipku?

Ana Bacinger
guliver/getty
Objavljeno: 23.04.2013. u 18:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p