TRENDOVI

Svi slamnati šeširi iz kojih se nećemo skidati ovog ljeta

Modni dodatak koji će unijeti dašak francuske rivijere u svakodnevne outfite

Niti jedno godišnje doba ne unosi toliko promjena unutar ormara kao ljeto. Tako se u našim svakodnevnim modnim izdanjima može primijetiti određena jednostavnost, a koju pak prati i raskoš silueta, boja i uzoraka, zbog čega modni odabiri nisu nimalo dosadni. Ljeti je pored prozračnosti i jednostavnosti važna i funkcionalnost modnih komada, zbog čega slamnati šeširi itekako vode glavnu riječ!

Govori li ljeto išta više od slamnatih šešira? Unazad nekoliko sezona planiranje bilo kakvih modnih izdanja u potpunosti je nemoguće bez ovog modnog dodatka, a osim što unosi dašak glamura u naše outfite istovremeno nam pružaju i potrebnu zaštitu od jakih sunčevih zraka. Također slamnati šešir na šarmantan način sakriva našu lošu frizuru ili jednostavno izgled kose oko kojeg nismo uložili baš previše truda, a da pri tome ne gubimo na cjelokupnom dojmu. Već sezonama biramo slamnate šešire od onih jednostavnih fedora idealni za ležerne kombinacije, pa sve do modela s istaknutim obodom koji izgleda mrvicu otmjenije.

Ništa drugačije nije niti ove sezone, a također možete pronaći i modele koji su obogaćeni jednostavnim detaljima poput vrpce ili mašne, zbog čega njegov klasičan izgled poprima neko novo i modernije ruho. U nastavku smo izdvojili neke sjajne modele koji će unijeti dašak francuske rivijere u baš svako vaše modno izdanje!

Reserved (100 kn)

Mango (300 kn)

Reserved (140 kn)

Mango (170 kn), (170 kn)

Zara (200 kn)

Zara (200 kn)

Uterque (550 kn)

Zara (200 kn), Uterque (650 kn)

Reserved (170 kn)

Foto: Instagram, Mango, Uterque, Zara, Reserved
Objavljeno: 02.06.2020. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p