TRENDOVI

Svi su ludi za adidas tenisicama!

Stan Smith manija ne prestaje
 
Ako ste kojim slučajem zavirili na street style izvještaje s modnih tjedana u posljednjoj godini dana, zasigurno ste primijetili da su tenisice preplavile ulice. Revolucija koja se događa u modnim krugovima kad je obuća u pitanju ne prestaje nas iznenađivati. Iako je bilo za očekivati da će atletska groznica početi jenjavati, trendseteri koji su se našli na Tjednima mode u New Yorku, Londonu te potom i u Milanu dali su do znanja da s polica još ne planiraju skinuti svoje statement stiletto cipele.
 
Tenisice koje su zaslužile titulu omiljenih definitivno su one Nike i Adidas potpisa, no moramo priznati da ikoničan Stan Smith model u zadnje vrijeme vodi utakmicu. Teško je reći koji je to faktor o kojem ovisi kultni status jednih cipela. Je li to proračunata marketinška igra u kojem mastermindovi brendiranja pomno kalkuliraju ili je kvaliteta ta koja ipak ima glavnu riječ, nismo sigurni, no činjenica jest da bez straha možete izvaditi svoje Adidasice iz ranih tinejdžerskih dana i eksperimentirati sa stiliziranjem. U tome vam mogu koristiti i aktualne kombinacije s potpisima mladih fashionistica koje smo odabrali za inspiraciju.

Podsjećamo vas da upravo ovaj model adidas Originals možete osvojiti u našoj velikoj nagradnoj igri koja vas čeka na sljedećem linku: Osvojite adidas Originals tenisice s potpisom Rite Ore!
  
 
M.M.
photos: clochet, a portable package, after drk, mija, tommy ton, pinterest
Objavljeno: 24.09.2014. u 09:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p