MODNI DODACI

Svi žele 'manolice' s revije Victorije Beckham

Dizajnerica je niz pistu poslala novu it cipelu
Proljetna kolekcija Victorije Beckham, prikazana ove nedjelje u New Yorku, pobrala je same lovorike na račun nešto inovativnijeg dizajna, a oku modne kritike nikako nisu mogle pobjeći odlične čizmice otvorenih prstiju, kojima je Vicky zaokružila modnu priču s piste.


Ovog puta celebrity dizajnerica se nije odlučila na usluge svog dugogodišnjeg suradnika Christiana Louboutina, već je povjerenje poklonila Manolu Blahniku, u čijim ju elegantnim štiklicama u posljednje vrijeme sve češće viđamo. Manolice je Vicky nosila čak i na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu, nagovještavajući kako bi proslavljeni postolar mogao odraditi odličan posao za njen dizajnerski brand.

Osim što je Blahnik napravio nekoliko ravnih modela, modnu su publiku osvojile ove sjajne kožne čizmice otvorenih prstiju, koje se vežu na peti. One dolaze u crnoj, crvenoj i kombinacijama bež, crne i bijele boje, a sudeći po činjenici da ih je Victoria Beckham isfurala samo nekoliko sati nakon prikazivanja kolekcije, jasno je kako će upravo ovaj model dominirati njenim stylinzima u narednim mjesecima.


H.B.
Photo: Vogue.com

Objavljeno: 11.09.2012. u 15:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p