TRENDOVI

Svjetski poznati sneakerhead posjetio Buzz

Buzz Sneaker Station je najbolja destinacija za ljubitelje tenisica
Buzz Sneaker
S
vaki pravi ljubitelj tenisica sigurno je čuo za Instagram profil croatianstyle iza kojeg se krije Andre Ljuština, Hrvat koji živi u Americi i mogli bismo reći – živi svoj američki san. Andre je jedan od najpoznatijih svjetskih sneakerheadova na čiju je kolekciju ljubomoran baš svaki ljubitelj tenisica.

Kolekcija vrijedna više od dva milijuna dolara
Andre je osnivač projekta Project Blitz te ga američka, ali i svjetska, sneaker scena smatra jednim od najvećih sneaker kolekcionara čija se kolekcija tenisica procjenjuje se na više od dva milijuna dolara. U njegovom je ''posjedu'' jedan od četiri para Jordanica iz filma Space Jam koje je potpisao sam Michael Jordan, a na njegovoj izložbi tenisica, svoj je model ostavio i američki raper Drake.

Buzz Sneaker
Buzz Sneaker

Andre odabrao svoj model u Buzzu
Andre je svoj posjet Zagrebu završio posjetom Buzz Sneaker Station gdje je i odabrao tenisice koji je ponio sa sobom u Los Angeles. Posebno se razveselio Gazelle modelima jer kako kaže, zelena mu je najdraža boja. Osim toga, rekao nam je i kako obožava dolaziti u Hrvatsku te da se ovdje uvijek lijepo provede.

Buzz Sneaker
Buzz Sneaker
Objavljeno: 13.10.2017. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p