TRENDOVI

Taman uoči sezone vjenčanja: Na ASOS-u po prvi put možete unajmiti svečane haljine!

Cijene najma vrlo su pristupačne
S dolaskom toplog vremena službeno je otvorena sezona svečanih događanja i sumnjamo kako ste u nadolazećim mjesecima pozvani na barem jedno vjenčanje, proslavu diplome, zabavu ili krštenje. Pripremajući se za ove prigode, mnogima od nas teško je odoljeti shoppingu jer imamo priliku nositi nešto glamurozniji, večernji stil, a naš će izgled ostati zabilježen na brojnim fotografijama. Međutim, koncept kupovanja novih komada za svaku važnu prigodu vrlo je neodrživ, a također može biti i veliko opterećenje za naš budžet.

Srećom, postoji način da isprobate novi look i pritom izbjegnete gomilanje nepotrebne odjeće u svom ormaru jer se pojavljuje sve više platformi koje nude opciju iznajmljivanja. Nešto rjeđe viđamo da postojeći modni brendovi sami uvode koncept iznajmljivanja u svoje poslovanje, no upravo je to ovoga tjedna napravio high street div ASOS.

ASOS (cijena 90 €, najam od 23 €)

Naime, udruživši snage s vodećom britanskom platformom za iznajmljivanje Hirestreetom, ASOS je svojim kupcima po prvi put omogućio da iznajme odjeću za svečane prilike. U ponudi je 180 modela odabranih iz popularnih internih linija ASOS Design, ASOS Edition i ASOS Luxe, a dostupne su i opcije posebnih veličina Curve, Petite i Tall. Cijene ovih komada na ASOS-ovoj stranici kreću se do 317 eura, no na Hirestreetu ih je sada moguće unajmiti za dvadesetak eura. Još je pristupačnija ponuda za najam dvije haljine odjednom po cijeni od 40 eura, a komadi se mogu unajmiti na razdoblja od četiri, deset i trideset dana.

ASOS (cijena 126 €, najam od 26 €)


ASOS (cijena 110 €, najam od 24 €)

Foto: Instagram, ASOS
Objavljeno: 25.05.2023. u 10:15
Tagovi: vjenčanja, asos

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p