TRENDOVI

Tenisice iz aktualne Stradivarius kolekcije koje obožavamo kombinirati sa suknjama

Odlični i praktični modeli!

Iako su pred nama dani koje ćemo u većini slučajeva provesti u šarmantnim sandalama, tenisice su model cipela koji se baš uvijek mora pronaći u svakom koferu, bilo da je riječ o ljetu ili bilo kojim drugom periodu. One su jednostavne, udobne i neizmìrno chic, pa nema baš nikakvog razloga da ne zavrite u aktualnu ponudu te ne obnovite kolekciju novim parom.

Unazad nekoliko sezona, tenisice iz high street ponude postala su poprilično jaka konkurencija poznatim sportskim brendovima i to ne samo iz vizualnog aspekta, već se dosita radi o kvalitetnoj i vrijednoj izradi. Za tenisice je vrlo bitno da su čvrste i udobne te služe svrsi, a potom naravno, volimo da su i lijepe. Ljetni mjeseci vole jednostavne i minimalističke tenisice, a takav izgled najbolje ćete postići s basic bijelim modelima, no nametnuo se je još jedan trend za koji moramo priznati da nam se iznimno sviđa. Naime, radi se o nešto glomaznijim modelima koji nerijetko dolaze sa zanimljivim linijama i bojama te odudaraju od tipičnog modela tenisica, a kombiniraju se na ženstvene casual outfite. Ovakav model neupitno je udoban, no osim toga daje jedan vrlo zanimljiv modni obrat u kombinaciji te je definitivno nešto čemu biste trebali dati priliku. Nadalje, kao što smo spomenuli, suknje i tenisice savršena su kombinacija, prvenstveno zbog komfora koji ova kombinacija pruža jer istovremeno izgleda vrlo trendi, a udobnost nije ostavljena po strani. Ove kombinacije odlične su za putovanja, obavljanje obaveza te slične aspekte u kojima morate paziti na nekoliko stvari odjednom.

Kako biste što lakše obnovili postojeću kolekciju u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela tenisica brenda Stradivarius.

180 kn, 280 kn

280 kn

300 kn

300 kn

300 kn

300 kn, 300 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 17.06.2019. u 09:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p