TRENDOVI

Tenisice nikad nisu bile ovako popularne!

Trendseterice ove godine obožavaju tenisice

Moramo priznati da i sami volimo tenisice, posebno legendarne Converse i Startas platnene modele, no još uvijek uz haljine, suknje i romantične stylinge preferiramo cipele, balerinke ili gležnjače. Svjetske trendseterice očigledno se ne bi složile s nama jer su ove godine sve poludjele za tenisicama koje nose uz sve! Veliki udio u svemu imaju naravno Isabel Marant modeli za kojim luduju gotovo sve djevojke i žene koje vole modu.

Samo neke od poznatih trendseterica koje su nabavile Isabel Marant tenisice su Kate Bosworth, blogerice Hanneli Mustaparta i Leandra Medine te brojne druge. Slatkica Susie Bubble i Vika Gazinskaja ovog proljeća i ljeta nisu se odvajale od svojih Nike modela i kombinirale su ih uz večernje i haute couture haljine.

Brojne streetstyle trendseterice vješto kombiniraju čipku, romantične haljine ili poslovne kombinacije s tenisicama i postižu zbilja odlične kombinacije pa vam danas donosimo galeriju zanimljivih stylinga kojima se možete inspirirati ako jesen želite provesti u tenisicama!

Ana Bacinger

Objavljeno: 22.10.2012. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p