TRENDOVI

Tenisice uz koje vam nikad neće biti dosadno

Kupiš jedan par, a imaš više njih
tenisice s više lica
T
enisice su definitivno najtraženije cipele koje su samouvjereno zavladale podjednako i svjetskim tjednima mode,ali i našim ulicama. U najpopularnije ubrajaju se bijele tenisice, a posebno smo oduševljeni modelima koji imaju više lica.

Ovaj vikend na Instagramu za oko nam je zapeo jedan model tenisica koji je oduševio nama dragu Insta djevojku slakipalaki. Trendseterica je odabrala bijele MiaRock tenisice koje po cijeni od 299,90 kn možete kupiti u ShoeBox trgovinama. U pitanju su bijele tenisice koje uz pomoć upečatljivih detalja imaju moć transformacije. Možete ukrastiti svoje tenisice uz pomoć ruža, zamijeniti vezice ili odabrati zanimljiv pink ukras koji ide preko samih vezica.

tenisice s više lica
tenisice s više lica
tenisice s više lica
No, slične modele našli smo i kod drugih highstreet brendova. Zara je svoj bijeli model ukrasila detaljem na vezanju kojeg također možete skinuti. Odlične tenisice su one ukrašene slatkim pomponima, koji su bili omiljeni detalj brojnih trendseterica prošlog ljeta. Uz pomoć ovih detalja vaše tenisice se pretvaraju u razigran model koji će svakome izmamiti osmijeh na licu.

tenisice s više lica

Zara (199,90 kn)

tenisice s više lica

Zara (349,90 kn)

tenisice s više lica

Bershka (229,90 kn)

M.D.
Foto: Instagram (@slakipalaki), PR
Objavljeno: 27.02.2017. u 14:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p