MODNI DODACI

Tko su najdraži "postolari" slavnih dama?

Ekskluzivna obuća za ekskluzivnu klijentelu

Impozantan broj modela cipela koje u svojim ormarima čuvaju svjetski poznate dame, lako može izazvati zavist kompletnog ženskog roda. Louboutin, Atwood, Kirkwood, Vivier, Blahnik, samo su neka od cijenjenih imena čije postolarske vještine mame za minusom na kartici i povećim oštećenjem kućnog budžeta.

Dame s naše liste sigurno nemaju problema sa svojim budžetima jer se njihove godišnje zarade broje u milijunima dolara, a svaka od njih (pametno) njeguje dobro prijateljstvo sa svojim omiljenim dizajnerom od kojeg često zaprima "male znakove pažnje" u vidu posljednjih modela cipela i čizama.

Poznata je velika ljubav između Blake Lively i Christiana Louboutina kojeg lijepa glumica često zna priupitati za stilistički savjet, i to prije svake važne filmske premijere. Louboutin kao svoju muzu također ističe Ditu von Teese, koja je među prvima dobila cipele iz njegove posljednje limitirane kolekcije. Manolo Blahnik će do kraja života biti zahvalan Sarah Jessici Parker i seriji „Seks i Grad"- svjetska pomama za njegovim modelima proizašla je upravo iz opsesivne ljubavi Carrie Bradshaw & Blahnik štikle.

Tko se još voli u svijetu skupocjene obuće?

 

Jennifer Lopez x Christian Louboutin


Jennifer je punokrvna obožavateljica visokih potpetica s posebnim naglaskom na modele s potpisom Christiana Louboutina koje je 2009. godine, opjevala u pjesmi „Louboutin's". Jennifer trenutno preferira klasične modele sa špicom koji vizualno izdužuju noge ali njezin ormar sadrži i velik broj ekstravagantnijih primjeraka Louboutinovog dizajna.

 

Rihanna x Tom Ford


Rihanna pleše na granici ljubavi između Toma Forda i Manola Blahnika, pa ipak, u protekloj godini najviše su pažnje privukli modeli dizajnirani od strane zgodnog Amerikanca. Mlada pjevačica voli naglašavati svoju seksualnost, a Fordov dizajn ju u toj nakani vjerno prati.

 

Sarah Jessica Parker x Manolo Blahnik


Prije dvije godine svjetski mediji su pisali o novoj "postolarskoj" ljubavi između Sarah Jessice Parker i Briana Atwooda, koja je trebala zamijeniti čvrstu sponu između glumice i njezinih Manolica. Sarah je doista koketirala s dizajnom mladih nada, ali se u protekloj godini najviše oslanjala na dobrog starog Blahnika i njegovu provjerenu kvalitetu.

 

Victoria Beckham x Tom Ford


Količina pr-a koju je Victoria Beckham osigurala ovom modelu čizama s potpisom Toma Forda, ne može se mjeriti sa svim svjetskim oglasima koje je slavni dizajner mogao zakupiti u prestižnim modnim publikacijama. Victoria je dobar dio godine provela mijenjajući haljine iz svoje jesenske kolekcije i šetajući u ovom statement modelu otvorenih prstiju.

 

Rachel Zoe x Brian Atwood


Baš poput Victorije Beckham, Rachel Zoe je dobar dio godine provela u cipelama istog dizajnera. Visoke baršunaste čizme s potpisom Briana Atwooda postale su dio njezine standardne modne uniforme, dok je nešto elegantniji model cipela naziva „India" , ostao rezerviran za posjet Paris Fashion Weeku i inim mondenim događanjima.

 

Blake Lively x Christian Louboutin


Koliko se žena može pohvaliti činjenicom da postoji Louboutinka nazvana po njima? To može samo Blake Lively koja je toliko očarala slavnog dizajnera da je 2011. godine, dizajnirao model inspiriran njezinim stilom. Glumica je priznala da ne može pobrojati sve Louboutinke koje čuva u svom ormaru, a jedan stari trač kaže kako je u jednom shoppingu kupila čak 40 pari!

 

A.P.

photo: Getty Images/profimedia

Objavljeno: 03.01.2013. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p