TRENDOVI

Točkasti šešir iz Manga s kojim su upečatljive kombinacije zagarantirane!

Model koji privlači sve poglede!

Kao jedan od detalja koji je tijekom ljetnih mjeseci najpotrebniji nameće se šešir, funkcionalni dodatak koji podiže sve kombinacije, ali i štiti od sunčevih zraka. Upravo zato, želimo da šeširi budu stylish i posebni, a dobra vijest je što Mango nudi model koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Naime, riječ je o pamučnoj varijanti s točkastim uzorkom koja dolazi u voluminoznom izdanju te je bez imalo razmišljanja hit šešir sezone!

Iako su provjereni slamnati šeširi i dalje izbor kojeg se ne odričemo, katkad nije naodmet priliku dati i nekim drugim modelima. Tako je ovog puta svu pažnju ukrao model koji možete pronaći u Mangu, a dolazi s neodoljivim uzorkom koji pruža dozu zaigranosti svakoj odjevnoj priči. Spomenuli model ima i vezice s kojima možete pričvrstiti šešir te tako nesmetano šetati gradom ili se voziti brodom bez brige da će šešir 'odletjeti'.

Što se tiče samog kombiniranja, budući da je riječ o poprilično upečatljivom dominantnom komadu, predlažemo da se odlučite za minimalističke odjevne predmete. To mogu biti fluidne ljetne haljinice, kratke jeans hlačice i bluze ili pak lepršave suknje u kombinaciji s omiljenim crop topom. Za koju god se opciju odlučili, možete biti sigurni da je poseban izgled zagarantiran, a samim time naglašena individualnost te kreativnost.

Ovaj poseban Mango model možete pronaći i u prodavaonicama ili online!

Mango (100 kn)


Objavljeno: 21.07.2020. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p