TRENDOVI

Top 10 ovog proljeća

10 komada koje morate nabaviti za ovo proljeće...

O modnim trendovima mogli bismo pisati svakodnevno. Za proljeće su tu harem hlače, kombinezoni, žive boje, sve što je lepršavo i romantično, hippy stil, tulipan suknje...Pa ipak nismo svi u mogućnosti kupovati skupu dizajnersku robu. Top 10 trendova ovog proljeća možete bez problema pronaći i u pristupačnijim verzijama, sve što vam treba je malo prozujati gradom.

Bijelu haljinicu pronaći ćete u svakoj trgovini, bitno je da je bijela i da se vama sviđa jer baš poput crne, i bijela haljinica postaje modni klasik i modni must have vašeg ormara. Harem hlače i kombinezoni zavladali su svijetom, pa neka zavladaju i vašim ormarima! Tulipan suknja visokog struka baš poput asimetrične haljine, svaku će ženu učiniti izrazito ženstvenom i zavodljivom. Želite li pak izgledati nevino i nježno poput djevojčice, lepršava haljinica savršen je odabir za vas!

Jednostavna haljina posuta kamenčićima oko vrata probudit će grčku božicu u vama, a u haljinici hippy stila izgledat ćete savršeno preko dana, a idealna je i za otvorene festivale i piknike na travi. Prava zavodnica za proljeće će nabaviti prozračnu haljinicu ili topić, a  pojavite li se u haljini žive boje svi pogledi biti će upereni u vas...

U galeriji pogledajte top 10 trendova ovog proljeća i verzije koje možete nabaviti u trgovinama diljem Hrvatske!

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.03.2009. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p