TRENDOVI

Top 15 najboljih stylinga sa sajma Perwoll ZONA 45

Dečki i djevojke za čistu desetku!

Regionalni sajam mode Perwoll ZONA 45 jučer je zatvorio svoja vrata. U protekla četiri dana posjetitelji su imali priliku posjetiti 150 dizajnerskih štandova, pogledati reviju mladih nada u sklopu projekta LIFT by Perwoll, odmarati u ZONA 45 baru koji je postavljen u suradnji s Rakijarnicom. 

Sajam je poslužio kao odličan pokazatelj proljetnih trendova koje vam predstavljamo danas. Sportski look već neko vrijeme dominira ulicama svjetskih metropola. Odličnu verziju sportskog stylinga prezentirala je dizajnerica Ana Fu (Clash of 9).

Marijana Batinić voli urbanu eleganciju koja joj odlično pristaje, a veliku pažnju pridaje asesoarima, pogotovo nakitu.

Baloner je idealan za proljetne dane kada vas još uvijek može iznenaditi kiša i pad temperature. Naše dame balonere vole u kombinaciji s motorističkim čizmama i udobnim Starkama.

Dečki su pokazali da muška moda ne treba biti jednolična. Maskirni printevi, jarke boje i odlični asesoari pronašli su svoje mjesto u muškim ormarima.

Mare Milin i Tihana Harapin Zalepugin važe za jedne od najbolje odjevenih Hrvatica a to su dokazale i na ovogodišnjem sajmu. Mare je prošetala fantastične hlače i "Jet" čizmice, a Tihana se pojavila u kombinaciji voluminoznog topa i crnih širokih hlača.

 

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 20.05.2013. u 11:40
Tagovi: pret-a-city, zona 45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p