TRENDOVI

Top 30 ljetnih čizama

Lagane čizme nose se i u toplijoj sezoni
Kada su u pitanju ljetne čizme, oko ovog komada obuće lome se mnoga koplja, jer čizme same po sebi ne dolaze u pitanje, koliko godišnje doba kojem su namijenjene i koje najčešće koristimo da ogolimo svoje noge do krajnjih granica. Ipak, ovaj smo trend učestalo susretali posljednjih sezona, a prilično je aktualan i danas, stoga mnoge trendseterice već sada uživaju u vlastitim primjercima ljetnih čizama, najčešće izrađenih od što laganije i mekše kože kako bi noga u njima mogla disati.


Ukoliko se odlučite za nabavku ljetnih čizmica, imajte na umu nekoliko trikova - za početak se priklonite nižim modelima, tzv. polu-čizmicama ili gležnjačama, a srednje visoke stilove rezervirajte za čizmice od jako meke kože s prozračnim rupicama koje će omogućiti cirkulaciju zraka. Boja je također vrlo bitna; uz pokoji primjerak u crnom, ljetne čizme najčešće dolaze u svijetlim i prirodnim bojama, koje čine ovaj komad obuće idealnim statement detaljem za kombiniranje uz ljetne haljine i kombinezone.

High end i high street imena za ovo su ljeto svojim kupcima predstavila raznoliku ponudu ljetnih čizama, a na vama je da se odlučite za trend kojem ćete se prikloniti; mrežasto, pleteno, printano ili u vječnom kaubojskom štihu? Zavirite u našu galeriju i pogledajte top 30 ljetnih čizama.


H.B.
Photo: Asos, Bershka, H&M, Mango, MyTheresa, Net-a-Porter, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 17.05.2012. u 18:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p