MODNI DODACI

TOP 5 trendova dioptrijskih okvira by Anita Dujić Veljača

Poznata blogerica izdvojila favorite iz sezone jesen/zima 2014.

Blogerica i manekenka, stilska ikona i ambasadorica Bilić Vision optičkog centra Anita Dujić Veljača, ovih je dana posjetila Bilić Vision optički centar u Centru Kaptol. Anita je iz novih kolekcija dioptrijskih okvira za jesen/zimu 2014. izabrala dioptrijske okvire koji joj se sviđaju i za koje smatra da su prava jesenska poslastica koja će odgovarati širokom spektru nositeljica dioptrijskih okvira - od poslovnih žena koje žele istaknuti svoju osobnost, pa sve do fashionistica koje će isto kao i Anita prepoznati te modele dioptrijskih okvira.

1. "Ovaj model CUTLER&GROSS naočala ide uz apsolutno sve. Ovaj šareni acetat u okvirima klasičnog oblika osvježit će svaku kombinaciju, pa čak i onu najdosadniju."

2. "ALAIN MIKLI mačkasti okviri nisu baš za svakoga, ali ako pristaju licu i tražite nešto što će vas izdvojiti iz mase, onda su ovo prave naočale za vas. Žena koja bi nosila ovakav okvir, sigurna sam, ima eklektričnu osobnost!"

3. "ETNIA BARCELONA crveni okviri su naočale koje savršeno pristaju uz crveni ruž. Kad sam cijela u crnom ili sivom, izabrala bih te naočale da upotpune moj styling. One definitvno mogu dignuti svaku kombinaciju." 

4. "CHANEL okviri s ručkicama u obliku lanca koji nalazimo na legendarnim Chanelovim 2.55 torbicama su me odmah osvojile. Chanel je brend koji simbolizira bezvremensku klasiku i ja ih vidim na nekome tko ima profinjen stil i njeguje poslovnu eleganciju."

5. "Za ove BURBERRY okvire prave riječi su mladenačke, lagane, neopterećene! Po meni, najbolje odgovaraju crnkama i brinetama te se lako mogu kombinirati uz dnevne, a i uz večernje kombinacije! Mogu se zamisliti u traper košulji sa šarenim šalom i ovim naočalama na nosu."

Svi gore navedeni modeli dostupni su u Bilić Vision optičkom centru, a ostatak ponude dioptrijskih okvira pogledajte na: www.bilicvision.hr/opticki-centar/dioptrijske-naocale

Photo: PR

 

Objavljeno: 04.11.2013. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p