MODNI DODACI

Top 60 accessoira za proljeće

60 najpopularnijih modnih dodataka za proljeće!

Kako smo već pisali o najboljim haljinama i jaknama za proljeće, te obuhvatili sve trendove ove sezone, bitno je spomenuti ono bez čega ništa od navedenog ne može funkcionirati - modne dodatke.

 

Torbe su na samom vrhu ljestvice. Među njima su udarni modeli od zmijske kože, zatim lakirani i naravno, oni s resicama. Veliki modeli su još uvijek najpopularniji u zemljanim i pastelnim bojama kože, dok su male torbice postale totalno otkačene. Najbolje ih je izabrati u nekoj ludoj žarkoj boji ili u obliku kičastih kutijica. Naravno, nije na odmet da na sebi imaju i dodatke poput resica ili pon pon-a. I cipele su poprimile razne otkačene detalje poput resica i pon pon-a, te za njih također vrijedi pravilo - što luđe to bolje.

 

Nedavno smo pisali o nakitu, remenima i sunčanim naočalama, a u galeriji možete vidjeti 'it' komade ovoga proljeća poput YSL remena, Proenzinih naočala i Burberry ogrlica. Ove sezone 'in' je i glomazan nakit koji privlači pažnju. Ustvari, najbitnije je imati na sebi bar jedan 'statement' komad! 

 

T.B.

Objavljeno: 23.04.2009. u 20:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p