TRENDOVI

Topli teddy kaput kao stvoren za nadolazeće hladne dane

Kaput koji nas podsjeća na omiljenu dječju igračku - medvjedića!

Unazad nekoliko dana temperature su postale poprilično niske, gotovo da možemo namirisati snijeg u zraku, pa se tako polako pozdravljamo s laganim kaputima i balonerima te uskačemo u nešto toplija pokrivala. Kao i narednih sezona, tako i ove, glavnu riječ u zimskim danima imat će teddy kaput, koji svojom teksturom podsjeća na omiljenu dječju igračku - medvjedića!

Od kada se pojavio na modnoj sceni, gotovo ne postoji ormar u kojem ne možemo pronaći teddy kaput. Ono s čime je ovaj kaput osvojio trendsetterice diljem svijeta jest to što pored svoje topline i mekoće, ima nevjerojatnu moć transformacije baš svakog modnog looka te se sjajno uklapa u svaki stil odijevanja. Jedan od prvih modela koji se pojavio na modnoj sceni bio je onaj modne kuće Max Mara, a danas ga možemo pronaći na policama gotovo svakog modnog brenda i to po vrlo pristupačnim cijenama. Teddy kaputi međusobno se razlikuju svojim dizajnom, pa tako razlikujemo modele nešto kraće dužine, koji se sjajno kombiniraju s hlačama visokog struka, pa sve do nešto duljih verzija koje su poprilično funkcionalne u hladnim zimskim danima. Također modeli se razlikuju i svojim nijansama, pa možemo pronaći kapute u raznim bojama koje garantiraju upečatljivost, no smeđi model koji uvelike podsjeća na samog medvjedića, nekako se zadržao kao najomiljeniji odabir.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela koje se isplati imati u svojoj garderobi jer pružaju bezbroj mogućnosti za stilske modne igre!

Bershka (450 kn), Zara (500 kn)

Bershka (450 kn), (450 kn)

Mango (500 kn), (500 kn)

Reserved (600 kn), (600 kn)

Zara (500 kn), Bershka (550 kn)

Zara (550 kn), Bershka (550 kn)

Zara (600 kn), (550 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Reserved, Mango
Objavljeno: 12.11.2020. u 09:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p