MODNI DODACI

Torba koju ćete uskoro viđati u rukama svjetskih zvijezda

Njeno ime je Chloe Baylee
-->

Nakon proslave 60. godišnjice postojanja prošle godine, modna kuća Chloe za ovu je jesen lansirala androginu kolekciju s modnim dodacima koji naglašavaju minimalizam i praktičnost. Jedan takav modni dodatak jest i Chloe 'Baylee' torba, za koju uopće ne sumnjamo kako ćemo ju u skorijoj budućnosti viđati u rukama svjetskih faca.

Kao i sve prijašnje, i nova potencijalna 'it' torba posvećena je utemeljiteljici branda, Gaby Aghion. Clare Waight Keller, kreativna direktorica kuće Chloe od 2011. godine, odlučila je od sezone proljeće/ljeto 2013. sve torbe koje lansira nazivati abecednim redom pa je tako ove sezone, nakon Alice, došao red i na već sada vrlo traženi Baylee model.

On je prikazan na pisti za jesen/zimu 2013., izrađen je od vrlo meke kože u dva tona i karakterizira ga minimalistički dizajn s velikom dozom funkcionalnosti. Ova torba izgleda kao da je posuđena iz muškog ormara i potom dorađena luksuznim detaljima, kako bi bila po mjeri svake suvremene žene. Njena cijena iznosi 1500 eura, a nakon nje Chloe će ovog vikenda predstaviti i novi potencijalni hit, torbu Clare.

 

H.B.

Photo: Chloe

-->-->--> -->
Objavljeno: 28.09.2013. u 18:00
Tagovi: torba, Chloe

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p