MODNI DODACI

Torba u koju ćete se instantno zaljubiti

Osvježeno izdanje torbe Coppola by Louis Vuitton
-->

Da im posao može cvjetati i bez napadnih logotipa branda na modnim dodacima, pariška dizajnerska kuća Louis Vuitton spoznala je 2009. godine, kada je u suradnji sa slavnom redateljicom Sofijom Coppolom lansirala luksuznu kožnu torbu koja nosi njeno ime.

Sofia je na nagovor prijatelja Marca Jacobsa došla u povijesni atelje Louis Vuittona u Asnièresu kraj Pariza  kako bi dizajnirala svoju torbu, za koju je htjela da bude uvijek u upotrebi i da veličinom predstavlja sredinu između modela Speedy i Keepall. Naposljetku je nastala istovremeno lijepa i funkcionalna torba, čiji ju bezvremenski dizajn čini jednako nosivom i danas i sutra.

Torbi nije trebalo dugo da postane jedan od najprepoznatljivijih proizvoda kuće, a kako bi nas i ove sezone podsjetili zašto ju volimo, Louis Vuitton je u svojoj cruise kolekciji za 2014. godinu predstavio Sofia Coppola torbu u lascivnoj boji trešnje. Ovaj modni dodatak uvjerljivo predstavlja najljepšu crvenu torbu sezone, za koju će biti potrebno izdvojiti paprenih 3.300 eura.

 

H.B.

photo: Louis Vuitton

 

-->--> -->
Objavljeno: 13.01.2014. u 16:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p