MODNI DODACI

Torbe koje će privući vašu pozornost

Tamara Bombardelli dizajnira za Karlu

Njezine torbe već odavno stoje na listi naših želja jer odišu originalnim dizajnom i nosive su u svim prilikama. Tamara Bombardelli udružila je snage s Karlom i predstavila savršene modele torbi koje će sasvim sigurno oduševiti sve ljubiteljice kvalitetnog i posebnog dizajna.

Tamarina prva kožna kolekcija ekskluzivno za Karlu zamišljena je kao jedna pretežno proljetna kolekcija. Sve torbe imaju odvojive ručke pa se one mogu nositi na par načina; od clutcha, aktovke pa čak do ruksaka! Ručno izrađen proizvod pomno birane kvalitete i izrade funkcionira u svakodnevnom, odnosno komercijalnom svijetu koji ima malo mjesta i vremena za umjetnost. Polazeći od kontradikcije komercijalizma i umjetnosti, Tamara stvara fotografsku bazu i prepoznatljivost svog stila bez potrebe da se na poleđini proizvoda pročita njeno ime.


Jedna Tamarina torba uzme otprilike 24 do 36 sati rada, svaki dio od ručke do strukture torbe je izrađen ručno s opsesivnom i strastvenom pažnjom na detalje. Prepoznatljive Bombardelli 'cijevi' zahtijevaju najviše vremena jer se ručno pune malim komadićima pamuka.

‘Svaki dio torbe zahtjeva različiti pritisak i modeliranje pamuka koji dolazi između kože i podstave. Završni korak je spajanje cijevi s ravnim dijelu torbe koji zahtijeva najviše koncentracije i perfekcionizma.' poručili su iz Karle.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 13.03.2014. u 18:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p