MODNI DODACI

Torbe koje ćemo nositi ovoga ljeta

Šareno i veliko, ali prije svega praktično!

Možda se još niste ni odlučile koju torbu ćete nositi ovog proljeća, ali ni ljeto nam nije tako daleko pa vam donosimo neke od najzanimljivijih torbi dizajniranih za ljeto 2010.

Dizajneri su kao i svake godine unijeli vesele i žive boje kad su ljetne torbe u pitanju, no praktičnost je i dalje ostala na prvom mjestu. Na velika vrata su nam vratili ruksake za koje smo rekle da ih nikad više nećemo nositi nakon završene srednje škole! No, isto to smo rekle i za tajice i masu drugih komada koji su nam vraćeni iz prošlosti pa ih danas ipak nosimo i ne možemo si zamisliti što bi bilo da ih nemamo. Ista stvar je i sa ruksacima, oni su novi modni must have jer nisu sportski, već su dizajnirani tako da se savršeno kombiniraju kako uz dnevne tako i uz večernje kombinacije.

Osim ruksaka obožavat ćemo i velike torbe u koje nam stanu sve potrebne i nepotrebne sitnice, a one su izrađene od fine kože i čvrstog platna. Što se samih boja tiče, predlažemo da odaberete neku živu nijansu, samo pripazite ako ne kupujete pravu kožu da bude dobra imitacija, jer loša imitacija će ostaviti loš dojam.

Za večer su dizajneri predstavili male pismo i cluch torbice, ali i dalje su u modi one sa lancem koje objesite o rame. Bitno je da su upečatljive i ukrašene raznim ekstravagantnim ukrasima.

U galeriji pogledajte koje torbe dizajneri predlažu za ljeto 2010.

 

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.04.2010. u 11:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p