MODNI DODACI

Torbe koje neće proći nezapaženo

Prada ponovno briljira svojom novom kolekcijom
-->

Pripremajući svoju kolekciju za proljetne dane, Miuccia Prada namijenila ju je svim ženama koje vole nositi umjetnost blisko srcu, crpivši inspiraciju iz djela politički angažiranih umjetnika poput Diega Rivere.

Kako bi još jednom stopila svoja dva omiljena područja djelovanja, umjetnost i modu, talentirana talijanska dizajnerica pozvala je na suradnju četiri muralista i dva ilustratora, koji su radili na projektu 'In the Heart of the Multitude' i za Pradinu proljetnu reviju u Milanu napravili monumentalnu instalaciju s ilustracijama ženskih lica.

Osim na toj dominantnoj kulisi revije, tema snažnih žena reflektirala se i na odjeći i asesoarima, a modne je medije posebno zaintrigirala kolekcija torbi, koje su projicirale djela umjetnika okupljenih u projektu, Gabriela Spectera, Jeanne Detallante i Stinkfisha.

Ilustrirani portreti ženskih lica na torbama kockastih dimenzija jedan su od najpamtljivijih detalja proljetne sezone, koji s dolaskom toplijih dana sasvim sigurno neće proći nezamijećeno.

 

H.B.

photo: Prada

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 29.12.2013. u 20:12
Tagovi: Prada, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p