MODNI DODACI

Torbe s domaćim potpisom

Asesoari kojima naprosto ne možemo odoljeti!

Domaći dizajneri, koji iz sezone u sezonu nastoje obogatiti svoju ponudu odjeće, obuće i ostalog zanimljivog i neophodnog asesoara, uspjeli su znatiželjnicima i modnim zaljubljenicima servirati proizvod kojeg naprosto ne mogu odbiti. Torbe - mini, clutch ili pak oversized tako su našle svoje mjesto na karti must have proizvoda, naročito kada promislite kako se radi o investiciji koja se svakako isplati.

Dobra torba zlata vrijedi - izreka je koju žene znaju već puno stoljeće i to s punim pravom. Robert Sever, koji je ponajviše pridonio revoluciji na domaćoj sceni, već godinama nudi širok asortiman torbi različitih veličina, boja i namjena - trenutno sprema posebnu kolekciju s brandom San Peter koju ćemo uskoro detaljno skenirati.

  

                                                  ROBERT SEVER SS2011

Dotad, vrijeme je da uživamo u ponudi odličnog i zaigranog Ivice Klarića te iznimno ženstvene i senzualne Aleksandre Dojčinović za čiji se dizajn javila golema potražnja, posebice nakon njenog predstavljanja kroz Dove Fashion.hr modno događanje.

IK STUDIO

Gospodin Klarić značajan je faktor domaće modne scene koja je, kako se pozitivno kretao omjer potražnje i ponude asesoara, stvorila iznimno visoke kriterije što je rezultiralo visokokvalitetnim komadima po kojima je dizajner i poznat.

                                          Ivica Klarić - trenutno u prodaji!

Bile vi u poslovnom ili privatnom okruženju, na soir zabavi ili na putu prema uredu - torba IK STUDIJA svakako će od pridonijeti vašem kompletnom stylingu, budući da elegantnim bojama i odličnom izradom naprosto priziva luksuz. Mnoge Hrvatice odavno su shvatile zašto je Klarić prva te vjerojatno i posljednja stanica domaćeg asesoara - no pitanje dana, jeste li i vi?

                                   Tamna elegancija s potpisom IK STUDIJA

ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ

Izrazito dinamična Dojčinović, koja je eksplodirala nakon predstavljanja cruise kolekcije  te naročito na DOVE FASHION.HR SS2011 modnom događanju, kada je predstavila set iznimno nosivih i senzualnih toaleta, već dugo u svojoj ponudi nudi i odlične torbe.

        

Paleta boja, u kojoj dominiraju boje sladoleda te visokokvalitetni materijali, pridonijela je činjenici kako Aleksandra (što znamo direktno iz izvora!) na dnevnoj bazi prima pozive u kojima se traže „baš one torbe s prošle revije" kojima je dizajnerica privukla pozitivnu kritiku publike, ali i kritike. Vrijeme je za LeiLou torbu!

 

U galeriji pogledajte sve modele IK STUDIJA i Aleksandre Dojčinović!

Marko Banjavčić

Objavljeno: 27.10.2010. u 09:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p