MODNI DODACI

Torbe s hrvatskim potpisom u koje smo zaljubljeni

Bags by Kristina ima nova kolekciju!
bags by kristina  
Bags by Kristina torbe posljednje tri godine osvajaju ljubiteljice neobičnih i unikatnih detalja. Iza tog imena krije se hrvatska fotografkinja Kristina Fazinić, koja se nakon dugogodišnje fotografske karijere odlučila orijentirati na modni dizajn. Kako po prirodi posla uvijek primjećuje zanimljive detalje koji joj se sviđaju nastoji ih ovjekovječiti kamerom. Uz to, svjesna brojnih prekrasnih i neotkrivenih kutaka Hrvatske nastoji ih na neki način otrgnuti od patine zaborava. Tako je došla na ideju spojiti svoje dvije strasti - fotografiju i torbe!

Njezine kožne torbe, osim funkcionalna dizajna, nude šarmantan pristup fotografiji, koja se pojavljuju na torbama u posve neočekivanom kontekstu - kao detalj koji doprinosi originalnosti. Omiljeni su joj motivi more i kamen, no osim fotografiranja krajolika, voli snimati i detalje iz svakodnevice.

Za njezinim prekrasnim torbama luduju brojne trendseterice diljem Hrvatske, od kojih je definitivno napoznatija prekrasna Lejla Filipović koja nije odoljela modelu iz nove kolekcije. Kristina je ovih dana u javnost izbacila novu kolekciju u kojoj dominiraju zagasite i pastelne boje, a samo neke od neodoljivih novih modela pogledajte u nastavku!
Bags by Kristina 
Bags by Kristina 
Bags by Kristina 
Bags by Kristina 
Bags by KristinaA.B.
Objavljeno: 13.12.2014. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p